Inför Mångkampen
Hej på er alla sugna mångkampare!!!

Nu börjar det närma sig med vår mångkamp, tänkte jag skulle skriva vilka tider och lite som gäller just nu.
Tid på morgonen har vi satt till klockan 09.00, samlas ute vid vår konbana.
Skyltar kommer att finnas från stora vägen.
Men de e inge svårt att hitta, från stora vägen utanför hultsfred, kör ni mot bredshult, där kommer det nog vara skyltat även me dragrace på hultsfred raceway för bra club har tydligen race på sin raka samma dag., in där och sen när ni kommer fram till deras raka på vänster sida så tar ni bara höger och rakt ner så långt ni kommer på de gamla området så kommer vi att vara där och ta hand om er .
Där kommer vi att först gå genom banan, köra banan i samlad trupp en gång, gå genom lite hur dagen kommer att se ut mm.
De ja kan säga, som vi har bytt ut nu i mångkampen är, STRIPPENKÖRNING, vi kommer däremot att fylla det med en BURNOUT TÄVLING ISTÄLLET, MEST RÖK VINNER, samt PILKASTNINGEN där kommer det istället att vara PAINTBALL DUELL, vi har införskaffat oss två stycken små paintball pistoler, overall samt skydd kommer att finnas att låna. Prickskyttet och den biten kommer att finnas kvar, men vi har lagt till Slangbella oxå

Så som sagt för att allt ska rulla på så bra som möjligt utan en massa stress och så så har vi valt att börja redan vid klockan 09.00, hoppas inte det är för tidigt för er.
Sen hoppas vi verkligen att många av er stannar över natt och är med på vår trubadur afton på kvällen och gör det till en sjukt rolig kväll oxå.
Några frågor??

Mvh Captain

VÄl mött Ironcross Motors Of Sweden.

Har ni frågor så antingen maila dom på ironcrossmotors@hotmail.com eller messa mig på 0738-464608